Jana Řeháčková | 27.06.2014 | Výlet

Akce: Exkurze – pramen Nisy, rozhledna Nisanka, Smržovka – cukrárna, Spaní ve škole – táborák

Minulou středu 18.6. jsme se vydali pěšky na Smržovku. Zastavili jsme se u pramene Nisy a u rozhledny Nisanky. Náš cíl byla cukrárna „U Kulicha“ na Smržovce, kde jsme si všichni po pěkné procházce dali výbornou zmrzlinu a rozloučili jsme se s paní cukrářkou Věrou Volechovou, která s námi byla na školním výletě, kde jsme si pochutnali na výborném dortu, který nám upekla.

Včera 24.6. jsme se v 18.00 hod. sešli ve škole. Této akce se zúčastnila i paní učitelka Petra Svobodová, která některé děti učila do třetí třídy a velmi dobře je připravila. Do devíti hodin jsme si u táboráku povídali s rodiči, opekli buřty a pěkné posezení jsme zakončili dortíkem a dětským sektem. Potom jsme šli do školy, kde jsme si připravili spaní ve třídách. Protože jsou to poslední dny dětí v této škole a v jejich třídě, mohly si děti povídat a hrát hry do 23.00 hod. Obě dvě akce se nám povedly i díky pěknému počasí a dobré náladě .

Všem dětem přeji mnoho úspěchů nejen ve škole, ale i v dalších činnostech a bude se mi po Vás velmi stýskat. Hodně štěstí Vám přeje třídní učitelka Jana Řeháčková.