Tereza Tomášková | 25.11.2022 | Družina
Nový týden nám začal krásně. Do družiny zavítal kouzelník se svými kouzelnickými triky, které u dětí sklidily velký úspěch. Zábavnou formou nám předvedl show plnou kouzel a magií. Děti se staly součástí jednotlivých kouzel a vyzkoušely si být na chvíli malými kouzelníky.
Viděli jsme např. hořící peněženku, která po zaklínadle přestala hořet. Zmizení vajíčka. Objevení omalovánek na prázdných bílých stránkách. Pomíchané barevné míčky na semaforu, které svým kouzlem dokázal srovnat správně. A mnoho dalšího. Velkým překvapením bylo vykouzlení živých zvířátek, které jsme si po skončení mohli pohladit. Z papírové holubičky se stala živá. Společně s dětmi vykouzlili také hodného hada Fandu a králíčka. Na závěr proběhlo modelování balónků a předání obrázků kouzelníkovi, které děti namalovaly. Každé dítko dostalo balónek ve tvaru pejska, koníka, žirafy atd. 
Tímto bych chtěla poděkovat panu Bílkovi za krásné kouzelnické vystoupení a jeho trpělivost. Děti byly nadšené a my dospělý také. Už se nemůžeme dočkat na další společnou akci. A kouzelník u nás určitě nebyl naposled. :)
 
Družina I. - III. oddělení
 
Tomášková Tereza